Over JobWiki

Dé website met het overzicht van alle vacatures in Nederland

JobWiki is begin 2010 gestart door Blue Skies Information services (Blue Skies), de ontwikkelaar van internetapplicaties voor professionele online uitgevers, met klanten als Reed Business, Sdu Uitgevers, Springer Media, Eisma businessmedia en Mybusinessmedia. In navolging van de door Blue Skies ontwikkelde EON Jobboard, de applicatie voor het snel realiseren van vacaturesites voor specifieke niches, is deze site door Blue Skies zelf gelanceerd. Met JobWiki tracht Blue Skies het gehele Nederlands online vacatureaanbod overzichtelijke en acuraat naar de Nederlandse banenzoeker te brengen.

Uniek zoeksysteem voor werkzoekenden

Om vacatures snel en acuuraat vindbaar te maken, heeft Blue Skies een uniek zoeksysteem ontworpen, waarmee vacatures automatisch geclassificieerd worden op basis van een taxonomie van meer dan 10.000 werk gerelateerde kenmerken. Deze kenmerken bevatten ook onderlinge kruisverbanden zodat snel smaller of breeder gezocht kan worden.

Voor uitgevers van Jobboards & intermediairs

Het aanbod van vacaturesites kan kostenloos opgenomen worden binnen JobWiki, de aansluiting is meestal binnen een paar dagen geregeld. Vacatures worden door onze gestandariseerde spider en tagging software opgenomen in de index van JobWiki.

Tegen betaling zijn een aantal extra diensten mogelijk. Geinteresseerd of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aangesloten vacaturesites

Momenteel heeft JobWiki meer dan 100 vacature sites en corporate recruitment portals aangesloten. Een compleet overzicht van deze websites waarvan het vacatureaanbod op JobWiki is opgenomen vindt u op de de vacature sites pagina, via de link onderaan elke pagina.